ÚJ BLONDE LIFE – minden szőke álma

Bátran kijelenthetjük, hogy szőke hajú Vendégeink szívéhez a méltán híres BLOND LIFE termékcsalád áll a legközelebb, – teljesen érthető módon, hiszen táplálja és fényessé varázsolja az igénybevett, sokszor száraz hajat.

A festett szőke hajnak nagy kihívásokkal kell szembe néznie, hogy megtartsa fényét, világosságát és tónusát. A Blonde Life sorozat célja, hogy biztosítson mindent, ami a szőke hajszín ápolásához szükséges. Éppen ezért két fantasztikus újdonság érkezik kiegészítésként a termékcsaládba:

Az egyik a Blonde Life Brilliant Glow Oil – Ragyogóan szőke fényolaj.
Egyetlen alkalmazásával azonnal tükörfényt ad az extra szőkék számára is, miközben gazdagon táplálja és védi a hajat. A fényolaj, sok más hasonló termékkel szemben nem színezi el a hajat, semmilyen sárgás hatást nem eredményez, hőformázás esetén sem. Napi védelmet nyújt a szálkásodás ellen, selymes, puha érzetű lesz.

És ez még nem minden. Másik újdonságunk, – már most pontosan tudjuk, hogy nagy sikere lesz, a Blonde Life Brilliant Tone Violet Smoothing Foam - Ragyogóan szőke 3in1 violet hab.
Tökéletesen karban tartja hajszínedet két szalonlátogatás között! Ez egy többfunkciós ápoló és formázó termék: megakadályozza a sárgásodást és rendkívül sima, szuper lágy és fényes hatást ad. Luxus érzésű, krémesen sima lila hab. Lila színpigmentjei felveszik a harcot a sárgásodással és szuper hűvös tónussal ajándékoznak meg egy használat után! Krémes, lágy formulája tökéletesen felszívódik, maradékmentes, könnyed, természetes tartást ad a frizurádnak!

Ne habozz, illetve mégis, vedd fel a harcot a sárgásodással szemben!

joico, hajápolás, szőke haj, egészséges haj

  • | eddig 1110 ember olvasta |