ANNA
masszázsterapeuta

"A legjobb a világon. Egy hátizsák tűnt el a hátamról! Köszönöm!"
Ádám

Fordulj hozzám bizalommal, hiszen az első kezelés alkalmával érzem mire van szükséged, hol a fájdalomhatárod, ez alapján állítom össze azt a fogássorozatot, amivel a lehető legtöbbet tudok segíteni rajtad.

Anna, tevékenységét az elmúlt időben különböző testkezelésekkel egészítette ki, amelyek jótékony hatását semmi esetre sem lehet alábecsülni. Már egy kezelés alkalmával láthatóan szebb bőr varázsolható.

Amit megtalálsz: cellulit kezelés, mélyszöveti masszázs, aromaterápia, kinesio tape, melegolajos masszázs, kávés bőrfeszesítés, stb...

Bővebb információért és időpontért kattints, vagy hívd közvetlenül Annát, a 06 30 180 3532-es telefonszámon!


fodrászat kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, akkor sem kell izgulnod a pihentető masszázs ideje alatt, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsrazárt vas ajtó mögött – megóvjuk szemed fényét!

saját parkoló fodrászat

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ha ide jössz egy frissítő masszázsra, nem kell parkolóhely keresgélésével töltened az időd, mivel szalonunk saját parkolóval rendelkezik! Így lehetőséged van elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt, mielőtt Anna gyógyító és szakavatott kezeire bízod magad.

kutyabarát fodrászat szépségszalon

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Eddig leghűbb társad könyörgő tekintete tartott vissza attól, hogy őt magára hagyva legyen egy kis "ÉNIDŐD"?! Ez már nem akadály! Hozd magaddal! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is. Ha igény van rá akkor, a világ legjámborabb és legjátékosabb boxeréhez is csatlakozhat!