ANNA
masszázsterapeuta

"A legjobb a világon. Egy hátizsák tűnt el a hátamról! Köszönöm!"
Ádám

„Ép testben ép lélek. Ismerősen cseng ez a közmondás? Elgondolkoztál már, hogy mit is jelent pontosan? Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy megértsd a benned zajló változások nyomot hagynak a szervezetedben. Minden szervezet más és más, a kezeléseim éppen ezért nem egy sémára építkeznek, hanem egyénre szabottan, a te aktuális fizikai és lelki állapotod alakítja a kezelés menetét. Célom, hogy a lágy szövetekben keletkezett disszonancia megszüntetésével megkönnyítsem, ezáltal harmonikussá tegyem a hétköznapi működésed.”

Anna szolgáltatásai között közérzet javító kezelések és kreatív kezelések egyaránt megtalálhatók. A közérzet javító kezelések célja a mozgásszervi panaszok kialakulásának megelőzésétől, a fájdalom és a működési rendellenességek által okozott specifikus panaszok megszüntetéséig terjed. A kreatív kezelések során a mentális egészség támogatása kerül előtérbe, ahol kiemelt szempont volt az egyediség, sokszínűség megteremtése. Speciális masszázstechnikák alkalmazásának, prémium minőségű alapanyagok használatának, a kezelés után kínált különleges teáknak köszönhetően kínálatunkban nem lehet két egymással megegyező kezelést találni. A kezelések során elsődleges szempont, hogy élményként éld meg a nálunk eltöltött időt.

Közérzet javító kezelések

Frissítő/relaxáló svédmasszázs

A kezelés célja a prevenció, az egészséges szervezet megóvása a káros környezeti behatásoktól. A kezelés során az idegrendszer tehermentesítése révén a fizikai, szellemi fáradtság oldása a cél. A kezelés alkalmazható feltöltődésre, lazításra, kikapcsolódásra, illetve preventív szemlélettel a később kialakuló mozgásszervi panaszok kockázatának csökkentésére. A kezelés jellegét tekintve mérsékelt, lazító fogások sorozata.

Lazító/regeneráló svédmasszázs

A kezelés célja a fokozott terhelés következtében kialakult izomszöveti egyenlőtlenségek harmonizációja. A kezelés során a szervezet öngyógyító folyamatainak támogatása történik. A kezelés alkalmazható az izomzat regenerálására, a teljesítmény fokozására, illetve preventív szemlélettel a később kialakuló mozgásszervi panaszok kockázatának csökkentésére. A kezelés jellegét tekintve dinamikus, intenzív fogások sorozata.

Mélyszöveti/helyreállító svédmasszázs

A tartósan megrövidült izomzat kezelésére, a fájdalommentes működés helyreállítására alkalmas manuális kezelési eljárás. A kezelés célja a fájdalom és a működési rendellenességek által okozott specifikus panaszok megszüntetése a lágy szövetekben. A komplex kezelési eljárás maximálisan személyre szabott, problémaorientált, több technika integrált megjelenése jellemzi.

Kreatív svédmasszázsok

Muditá

#öröm #élénkség #elevenség

A buddhisták az egyik legnehezebben gyakorolható erénynek tartják a muditát, amely a mások által elért sikerekből és örömökből fakadó együtt érző örömöt fejezi ki. A kezelést ez az önös érdek által be nem szennyezett, tiszta öröm érzése inspirálta. A kezelés himalája sós peelinggel kezdődik, amelyet egy frissítő, lazító svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját elefántcsontparti gyömbér, édesnarancs, perui borsfa, balzsamos szuhar, jázmin, vanília, tonkabab egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén Frissülj fel! teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés célja az rendkívüli felszabadultság, frissesség, energikusság érzésének életre keltése benned.

Sobremese

#vitalitás #lendület #energia

A kezelést a spanyolok a közös étkezések utáni nagy beszélgetések kifejezésére használt életérzése inspirálta. A kezelés egy kiadós kávészünet, mely során kihasználjuk a kávé pozitív tulajdonságait, nem csak belül, de kívül is. A kezelés kávéőrleményes peelinggel kezdődik, amelyet egy intenzív, élénkítő, pezsdítő svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját elefántcsontparti gyömbér, édesnarancs, perui borsfa, balzsamos szuhar, jázmin, vanília, tonkabab egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén Tisztulj meg! teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés célja a szervezet vitalizálása, amely a méregtelenítő, salaktalanító funkciók támogatása révén érhető el.

Hanyauku

#nyugalom #béke #csend

A kezelést a namíbiai rukwangali nép a forró homokon lábujjhegyen járásra használt kifejezése inspirálta. A kezelés himalája sós peelinggel kezdődik, amelyet 40-60°C fokra melegített lávakövekkel történő gyengéd, körkörös mozdulatokból álló speciális masszázstechnikára épülő nyugtató, lazító svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját édesnarancs, citromverbéna, atlasz, cédrus, mandarin egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Édes álom” teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés célja a gondolatok lecsendesítése, a valódi nyugalmi állapot elérése, a test és lélek pihentetése.

Komorebi

#harmónia #idill

A kezelést a japánok a fa levelei között átszűrődő napfény kifejezésére használt szava inspirálta. A kezelés kávéőrleményes peelinggel kezdődik, amelyet egy speciális bambuszbottal kiegészített technikára épülő, valamivel testhőmérséklet fölé melegített olajjal történő lazító svédmasszázs követ. A természetes anyagból készült eszköz testre gyakorolt nyomása rendkívül jó hatással van az idegrendszerre. A kezelés aromaterápiáját édesnarancs, citromverbéna, atlasz, cédrus, mandarin egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Derűs ébredés” teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés célja a mentális fejlődés támogatása, hogy képessé válj adott dologra koncentrálni úgy, hogy más gondolat ne férkőzhessen az elmédbe, a tudatodat a jelen pillanat töltse be.

Laotong

#önazonosság #magabiztosság #összhang

A kezelést a mandrin nyelv két lány örökké tartó barátságának kifejezésére használt szava inspirálta. Cellulit a nők 90%-ának van. Képződése egy teljesen természetes folyamat, kialakulásának háttere tudományosan még mindig nem bizonyított. Mivel szerveztünkben minden mindennel összefügg, természetesen, ha megfelelő minőségű és mennyiségű folyadékot fogyasztasz, figyelsz a helyes táplálkozásra, testmozgásra, akkor ez a bőrödön is megmutatkozik. Viszont a kor fantazmagóriája, hogy a cellulit nem szép, megfosztva ezzel nők sokaságát az önbizalomtól és ezt kihasználva értékesítenek termékeket, kezeléseket méregdrágán, érdemi hatás nélkül. A kezelés kávéőrleményes peelinggel kezdődik, amelyet egy felemelő, élénkítő, lazító svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját jojoba, bergamott, rozmaring, ciprus, gyömbér, ajowan, sárgarépa, balzsamos szuhar, vetiverfű, keserűnarancs virág egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Női erő” teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés a női önbizalom helyreállítását kísérli meg, a nőiesség megéléséről, a női test elfogadásáról szól.

Meraki

#stabilitás #kiegyensúlyozottság

A kezelést a görögök valaminek a szenvedéllyel, őszinte átéléssel történő végzésére használt kifejezése inspirálta. Munkám során gyakran találkozom az érzelmi, mentális, fizikai kimerülés klasszikus tüneteivel, a meraki elveszítésével. A fokozott érzelmi megterhelés, szünet nélküli stressz hosszútávon mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az élet több területén általánossá váljon a közömbösség, a megfelelési kényszer, a saját test-lelki szükségletek háttérbe szorítása, az alacsony önértékelés, a túlzott érzékenység, a védekező viselkedés, a hatékony stressz kezelés hiánya. A kezelés során beavatkozom ebbe a káros, öngerjesztő folyamatba és visszabillentelek a kiegyensúlyozott működésbe. A kezelés himalája sós peelinggel kezdődik, amelyet egy relaxáló, nyugtató, kiegyensúlyozó svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját édesnarancs, bergamott, lime, tömjén, kínai fahéj, nárd egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Jókedv” teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés célja a testtudat erősítése, a tested kapcsolatának megteremtése saját belső világoddal. Ha érzed a tested, megtapasztalod, hogy te irányítod, nem csak passzív szemlélője vagy sorsod alakulásának. A saját szükségletek előtérbe helyezésével hosszú távon nő a kreativitás, megvalósítási erő.

Bővebb információért és időpontért kattints, vagy hívd közvetlenül Annát, a 06 30 180 3532-es telefonszámon!


fodrászat kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, akkor sem kell izgulnod a pihentető masszázs ideje alatt, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsrazárt vas ajtó mögött – megóvjuk szemed fényét!

saját parkoló fodrászat

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ha ide jössz egy frissítő masszázsra, nem kell parkolóhely keresgélésével töltened az időd, mivel szalonunk saját parkolóval rendelkezik! Így lehetőséged van elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt, mielőtt Anna gyógyító és szakavatott kezeire bízod magad.

kutyabarát fodrászat szépségszalon

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Eddig leghűbb társad könyörgő tekintete tartott vissza attól, hogy őt magára hagyva legyen egy kis "ÉNIDŐD"?! Ez már nem akadály! Hozd magaddal! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is. Ha igény van rá akkor, a világ legjámborabb és legjátékosabb boxeréhez is csatlakozhat!