ANNA
masszázsterapeuta

"A legjobb a világon. Egy hátizsák tűnt el a hátamról! Köszönöm!"
Ádám

„Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy megértsd a benned zajló változások nyomot hagynak a szervezetedben. Minden szervezet más és más, kezeléseim éppen ezért nem egy sémára építkeznek, hanem személyre szabottan, a te aktuális fizikai és lelki állapotod alakítja a kezelés menetét.”

Masszázskezeléseink célja a mozgásszervi panaszok kialakulásának megelőzésétől, a fájdalom és a működési rendellenességek által okozott specifikus panaszok megszüntetéséig terjed. Kezeléseink megoldást nyújtanak akár fizikai, mentális fáradtság oldása, akár fájdalommentes működés helyreállítása céljából fordulsz hozzánk. Anna kezelései eltérnek a hagyományostól, nem ragaszkodik a svédmasszázsra jellemző kötött fogásrendszerhez, technikájának középpontjában a szövettel folytatott párbeszéd áll. Fő profilja az egészségmegőrző kezelések, emellett enyhe mozgásszervi panaszok kezelésével foglalkozik. Testkezelések során a stresszoldás, kikapcsolódás, relaxáció kerül előtérbe. Speciális masszázstechnikák alkalmazásának, prémium minőségű alapanyagok használatának, a kezelés után kínált különleges teáknak köszönhetően kínálatunkban nem lehet két egymással megegyező kezelést találni. A kezelések során elsődleges szempont, hogy élményként éld meg a nálunk eltöltött időt. Lábápolás során a hagyományos kézi technika és az új generációs gépi technika ötvözetéből álló úgynevezett kombinált lábápolásban lehet részed, amely a mai legprecízebb eljárás a lábápolás világában.

Masszázskezelések

25 perces svédmasszázs

A kezelés során a test valamely részterülete kerül átdolgozásra. Választható az arc-fej-mellkas, a hát-nyak-váll, a csípő-derék-hát, az alsó végtagok és a talpak masszázsa. A kezelés célja lehet akár az ellazulás, ugyanakkor enyhe mozgásszervi problémák kezelése is egy lokalizált területen, továbbá preventív szemlélettel a később kialakuló mozgásszervi panaszok kockázatának csökkentése. A kezelés személyre szabott, jellegét tekintve a nyugtató-relaxálótól, a dinamikus, intenzív fogások sorozatáig terjedhet.

55 perces svédmasszázs

A kezelés klasszikusan teljes testmasszázs, de igény szerint válaszhatod valamely részterület masszázsát hosszabb változatban. A kezelés célja lehet a fokozott terhelés következtében kialakult izomszöveti egyenlőtlenségek harmonizációja, emellett a relaxáció, a mentális és lelki fáradtság oldása is. A kezelés alkalmazható az izomzat regenerálásával a teljesítmény fokozására, illetve preventív szemlélettel a később kialakuló komolyabb mozgásszervi panaszok kockázatának csökkentésére. A kezelés személyre szabott, jellegét tekintve a nyugtató-relaxálótól, a dinamikus, intenzív fogások sorozatáig terjedhet.

85 perces svédmasszázs

A kezelés célja lehet a fájdalom és a működési rendellenességek által okozott specifikus panaszok megszüntetése a lágy szövetekben, ugyanakkor a valódi nyugalmi állapot elérése is. A kezelés a szervezet természetes, nyugalmi állapotának elérésére, továbbá a tartósan megrövidült izomzat kezelésére, a fájdalommentes működés helyreállítására alkalmas manuális kezelési eljárás. A kezelés a többihez hasonlóan személyre szabott, jellegét tekintve a nyugtató-relaxálótól, a dinamikus, intenzív fogások sorozatáig terjedhet.

Testkezelések

Muditá

#öröm #élénkség #elevenség

A kezelés himalája sós peelinggel kezdődik, amelyet egy frissítő, lazító svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját elefántcsontparti gyömbér, édesnarancs, perui borsfa, balzsamos szuhar, jázmin, vanília, tonkabab egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén Frissülj fel! teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelést ez az önös érdek által be nem szennyezett, tiszta öröm érzése inspirálta. A kezelés célja az rendkívüli felszabadultság, frissesség, energikusság érzésének életre keltése benned.

Sobremese

#vitalitás #lendület #energia

A kezelés kávéőrleményes peelinggel kezdődik, amelyet egy intenzív, élénkítő, pezsdítő svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját elefántcsontparti gyömbér, édesnarancs, perui borsfa, balzsamos szuhar, jázmin, vanília, tonkabab egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén Tisztulj meg! teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés egy kiadós kávészünet, mely során kihasználjuk a kávé pozitív tulajdonságait, nem csak belül, de kívül is. A kezelés célja a szervezet vitalizálása, amely a méregtelenítő, salaktalanító funkciók támogatása révén érhető el.

Hanyauku

#nyugalom #béke #csend

A kezelés himalája sós peelinggel kezdődik, amelyet 40-60°C fokra melegített lávakövekkel történő gyengéd, körkörös mozdulatokból álló speciális masszázstechnikára épülő nyugtató, lazító svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját édesnarancs, citromverbéna, atlasz, cédrus, mandarin egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Édes álom” teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés célja a gondolatok lecsendesítése, a valódi nyugalmi állapot elérése, a test és lélek pihentetése.

Komorebi

#harmónia #idill

A kezelés kávéőrleményes peelinggel kezdődik, amelyet egy speciális bambuszbottal kiegészített technikára épülő, valamivel testhőmérséklet fölé melegített olajjal történő lazító svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját édesnarancs, citromverbéna, atlasz, cédrus, mandarin egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Derűs ébredés” teakeverék kerül felszolgálásra. A természetes anyagból készült eszköz testre gyakorolt nyomása rendkívül jó hatással van az idegrendszerre. A kezelés célja a mentális fáradtság oldása, hogy képessé válj adott dologra koncentrálni úgy, hogy más gondolat ne férkőzhessen az elmédbe, a tudatodat a jelen pillanat töltse be.

Laotong

#önazonosság #magabiztosság #összhang

A női ciklus egyes szakaszaiban a különböző hormonok szintje állandóan változik. Biztosan tapasztaltad, hogy a teljesítményed nem mindig állandó, vannak napok, amikor úgy érzed bármire képes vagy, míg más napokon pont ennek az ellenkezőjét, és ez így teljesen természetes. Ez masszázs alkalmával hasonlóan alakulhat: van hogy nagyon jól esik egy dinamikus, intenzív kezelés, míg máskor inkább csak relaxálnál. A kezelés kávéőrleményes peelinggel kezdődik, amelyet egy mentális és fizikai állapotodhoz igazított masszázs követ. A kezelés aromaterápiáját jojoba, bergamott, rozmaring, ciprus, gyömbér, ajowan, sárgarépa, balzsamos szuhar, vetiverfű, keserűnarancs virág egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Női erő” teakeverék kerül felszolgálásra. A női erő masszázs ciklusszinkron testkezelés, termékeny korú nők esetében igazodik a menstruációs ciklus egyes szakaszaihoz. Nőnek lenni azonban nem szűnünk meg a termékeny évek után sem, így a menopauza közben és után járó hölgyeknek is szívből ajánlom ezt a különleges kezelést.

Meraki

#stabilitás #kiegyensúlyozottság

Munkám során gyakran találkozom az érzelmi, mentális, fizikai kimerülés klasszikus tüneteivel. A fokozott érzelmi megterhelés, szünet nélküli stressz hosszútávon mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az élet több területén általánossá váljon a közömbösség, a megfelelési kényszer, a saját test-lelki szükségletek háttérbe szorítása, az alacsony önértékelés, a túlzott érzékenység, a védekező viselkedés, a hatékony stresszkezelés hiánya. A kezelés himalája sós peelinggel kezdődik, amelyet egy relaxáló, nyugtató, kiegyensúlyozó svédmasszázs követ. A kezelés aromaterápiáját édesnarancs, bergamott, lime, tömjén, kínai fahéj, nárd egyedülálló kombinációja adja. A kezelés végén „Jókedv” teakeverék kerül felszolgálásra. A kezelés célja a testtudat erősítése, a tested kapcsolatának megteremtése saját belső világoddal. Ha érzed a tested, megtapasztalod, hogy te irányítod, nem csak passzív szemlélője vagy sorsod alakulásának. A saját szükségletek előtérbe helyezésével hosszú távon nő a kreativitás, megvalósítási erő.

Lábápolás

A pedikűr szakma az egészségügy és a szépségipar között található. A beteg, deformált lábakat kezelni, az esztétikus lábakat legfőképpen ápolni kell. A láb bőre életünk során sokat változik. Minél többször éri valamilyen hatás bőrünket, annál jobban fog védekezni. Amikor megváltozik a bőr a lábakon, akkor azok a lábak már kezelésre szorulnak. Melyek ezek a változások? Bőrkeményedések, bőrkérgesedések, bőrpirosodás, egyéb bőr szín kialakulás, berepedés, kirepedés, benőtt köröm. Ezeket a változásokat külső és belső tényezők egyaránt okozhatják. Külső ok például nem megfelelő cipő viselése, a lábak átlagon felüli terhelése (állóképsségi sportok, sok állás, hirtelen megnőtt testsúly, elhízás stb.) vagy belső ok lehet megváltozott anyagcsere működés, például hormonális egyensúlytalanság. Kezelésem a hagyományos kézi technika és az új generációs gépi technika ötvözetéből áll. Az úgynevezett kombinált lábápolás a mai legprecízebb eljárás a lábápolás világában. A kezelés meleg fürdős lábáztatással kezdődik, amelyet a bőr ápolása, az esetleges bőrkeményedés eltávolítása követ kézi, majd gépi technikával, ezt követően a körömágy tisztítása, körmök rövidítése, formázása történik, végül a bőrtípusnak megfelelő kozmetikummal történő krémezéssel fejeződik be.

Bővebb információért és időpontért kattints, vagy hívd közvetlenül Annát, a 06 30 180 3532-es telefonszámon!


fodrászat kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, akkor sem kell izgulnod a pihentető masszázs ideje alatt, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsrazárt vas ajtó mögött – megóvjuk szemed fényét!

saját parkoló fodrászat

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ha ide jössz egy frissítő masszázsra, nem kell parkolóhely keresgélésével töltened az időd, mivel szalonunk saját parkolóval rendelkezik! Így lehetőséged van elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt, mielőtt Anna gyógyító és szakavatott kezeire bízod magad.

kutyabarát fodrászat szépségszalon

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Eddig leghűbb társad könyörgő tekintete tartott vissza attól, hogy őt magára hagyva legyen egy kis "ÉNIDŐD"?! Ez már nem akadály! Hozd magaddal! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is. Ha igény van rá akkor, a világ legjámborabb és legjátékosabb boxeréhez is csatlakozhat!