CSABA
masszázsterapeuta

"A masszázs nem luxus hanem egy út az egészségesebb, boldogabb élethez!"

Hivatásom megválasztása során mindig fontos szempont volt, hogy egy olyan tevékenységet folytassak amivel segíthetek az embereken.”

20 év versenysport megtanított arra, hogy legnagyobb kincsünk az egészségünk. Elengedhetetlen volt, hogy megismerjem saját szervezetem működését. Pontosan tudom milyen együtt élni egy régóta fennálló problémával, ami arra ösztönzött, hogy mindennapjaimat a tanulás és a fejlődés mozgassa. Gyógymasszőrként éreztem, hogy annak a bizonyos tortának csak egy szelete az enyém, ezért az Integrált Manuális Terápia felé vettem az irányt, ami egy hosszú útnak az eleje. Tehát a filozófiám az, hogy az emberi test egy egységes működési egység. Szervezetünk folyamatos egyensúlyra törekszik. Így törekszünk mi is arra, hogy a fizikális jóllét mellett mentálisan, és lelkileg is egészséges harmóniában éljünk.

Ha ebben egyetértesz velem akkor bizony jó helyen jársz!

Amiben segíteni tudok...

Kezelések

ÚJ cellulit masszázs

Cellulit kezelés: A kezelés időtartama 30-40 perc, majd 20-30 perc fóliában történő relaxáció, amit hátmasszázzsal kombinálok.

A Cellulit, vagy más néven narancsbőr a kötőszövet ödémája, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag.

A fogyókúra általában azért nem megoldás, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz. A narancsbőr a felnőtt nők 90%-át érinti, elsősorban a csípőtájon, és a combokon jelentkezik, amely fokozatosan alakul ki. Kezdetben csak akkor látható, ha egy bőrredőt az ujjaink közé csípünk. Közepes súlyosságú esetben csak állva látszik, de fekve nem. Súlyosabb formájában állva és fekve egyaránt látszanak a behúzódások.

Általában a helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, sok ülőmunka, stressz, kevés folyadékbevitel, a bőr nem megfelelő ápolása, és az olyan hormontartalmú tabletták szedése, mint például a fogamzásgátló tabletta is, mind Cellulit okozó tényező. A Cellulit masszázs legfőbb célja a narancsbőr által érintett területek állapotának helyreállítása, a kezelt testfelületetek felszínének egyenletesebbé, simábbá tétele, a testkontúr javítása és a test karcsúsítása. A Cellulit masszázst célszerű kúraszerűen alkalmazni, érdemes legalább 10 alkalmas kezelés sorozaton részt venni, hogy elérjük a kívánt eredményt. Emellett szükséges a sok folyadék, a testmozgás, illetve a megfelelő ételek fogyasztása.

relaxációs masszázs

Masszázsom célja, hogy kiszakadj a mindennapi rutinodból, és csak magadra koncentrálj. A relaxáció élményét olajok alkalmazásával lehet még kellemesebbé tenni, ami a bőrbe masszírozva, és belélegezve is jótékonyan hatnak a szervezetre. Fontosnak tartom, hogy ebben a rohanó világban mindenkinek legyen ÉN ideje. És ez az idő csak rólad szól. Nyugtató zene, csend, relaxáció...

relaxációs méregtelenítő masszázs

Relaxációs masszázs egy természetes növényi kivonatokat tartalmazó Citromfű és narancsvirág illóolajat tartalmazó olajjal, amely izomregeneráló, és méregtelenítő hatással bír. Természetes növényi összetevőinek köszönhetően hozzájárul a bőr egyensúlyának javításához, feszesít, revitalizál, segíti a fáradt izmok regenerációját , nyugtató, méregtelenítő hatású. Kellemesen finom-fanyar illata a masszázs végére megnyugtatja a mindennapi stressztől megfáradt testet.

relaxációs csokiálom masszázs

Kis csábítás egy fárasztó, és kimerítő nap után. A csokoládé illat a lelket, a kakaóvaj a testet, és a bőrt kényezteti. A masszázskrém magas kakaóvaj tartalma mellett tartalmaz E-vitamint és mandulaolajat. A csoki antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását. Ezért szépíti, kisimítja, feltölti, vitalizálja a bőrt. A csokoládé masszázs leginkább endorfint-termelő, lélekre ható kezelés, tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”.

frissítő masszázs

Masszázsom célja a vérkeringés és közérzet javítás, valamint az általános stressz oldása. Felgyorsult világot élünk, keveset mozgunk, sokszor a testtartásunk sem megfelelő, ami miatt az izmaink merevek lesznek. A frissítő masszázs legalapvetőbb tulajdonsága a lazítás, ami nem csak az izmokra és ízületekre van hatással, hanem a vegetatív idegrendszerre is. Célom az életerő és az életkedv fokozása testi, és lelki szinten.

gerinc regeneráció

A gerincoszlopnak két nagyon fontos feladata van, egyrészt a mobilitás, másrészt a stabilitás. Ahhoz, hogy jól tudjon működni számos izomnak, és szalagnak kell rögzíteni. Gerincünk nagy terhelésnek van kitéve, és sajnos az életkor előrehaladtával elhasználódik, dehidratálódik. Nem könnyíti meg a helyzetünket a mozgásszegény életmód, és az sem, hogy sokat ülünk. Masszázsom célja tehát, a gerincoszlopot tartó izmok mobilizálása, lazítása.

problémamegoldó kezelés

Ennél a kezelésnél, egy adott problémával foglalkozunk. Komplett kezelés, amely egy rövid állapotfelméréssel indul, különböző lazítási, és nyújtási technikákat alkalmazok, illetve szükség esetén masszázs pisztolyt, és köpölyt is. Amiben én tudok neked segíteni: Krónikus derékfájás, hátfájdalom, nyak és vállfájdalom, térdízületi problémák, fejfájás, izom regenerációjának segítése, teljesítő képesség fokozása, krónikus fáradtság, teniszkönyök, golfkönyök

köpölyözés

A köpölyözés a hagyományos népi gyógyászat egyik igen kedvelt módszere világszerte a mai napig. A csészékkel való gyógyítást már az ősi Kínában is alkalmazták a fájdalom kezelésére, és izommerevség enyhítésére. Egyfajta vákuumterápia, amely elsősorban a bőrre, és a bőr alatti kötőszövetre hat, amelyet a 21. századi medicinában preventív és terápiás célzattal egyaránt használunk. Számos panasz esetén igazoltan hatékony. –Mint például: – hátfájás – köteges, csomós hátizmok –fájdalmas izomcsomók,letapadások –Váll, csípő, derékfájás –Ízületi panaszok esetén -Brachialgia -Bőr, és bőr alatti kötőszövet keringési zavara Viszont ajánlom Preventív illetve regenerációs jelleggel is. Ugyanis serkenti az immunrendszert, javul a szövetek vérellátása, és beindítja a méreganyagok tisztulását. Fokozza a fehérvérsejtek képződését. A köpölyözés növeli a vérkeringést azokon a felületeken, ahova a csészéket elhelyeztük. Ez enyhítheti az izomfeszültséget, mely pozitív hatással van az általános véráramlásra.

mobilizációs köpölyözés

Javallatai, illetve jótékony hatásai megegyeznek az általános köpöly terápiával. Viszont a mobilizációs köpölyözés mozgás központú, ugyanis az agy számára is értelmessé, és értelmezhetővé kell tennünk. Hiába növelünk mozgástartományt, ha nem tanítjuk meg az agyat arra, hogy hogyan használja. Tehát a kezelés alatt a vendég és én aktív munkát végzünk.

Bővebb információért és időpontért kattints, vagy hívd közvetlenül Csabát, a 06 30 848 6468-es telefonszámon!


fodrászat kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, akkor sem kell izgulnod a pihentető masszázs ideje alatt, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsrazárt vas ajtó mögött – megóvjuk szemed fényét!

saját parkoló fodrászat

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ha ide jössz egy frissítő masszázsra, nem kell parkolóhely keresgélésével töltened az időd, mivel szalonunk saját parkolóval rendelkezik! Így lehetőséged van elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt, mielőtt Anna gyógyító és szakavatott kezeire bízod magad.

kutyabarát fodrászat szépségszalon

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Eddig leghűbb társad könyörgő tekintete tartott vissza attól, hogy őt magára hagyva legyen egy kis "ÉNIDŐD"?! Ez már nem akadály! Hozd magaddal! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is. Ha igény van rá akkor, a világ legjámborabb és legjátékosabb boxeréhez is csatlakozhat!