SZEMPILLA KEZELÉSEK

szempilla lifting és szempilla hosszabítás
a 11. kerület és a 22. kerület határán

SZEMPILLA LIFTING (Stella - Klaudia)

A szemhéjra közvetlenül a pillák tövébe egy speciális szilikon padot illesztünk, majd a szempillák hosszúságától függően választhatunk S, M, L méretek közül. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz. Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk. Szempilla liftinget annak ajánljuk, - aki nem szeretne műszempillát viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne - aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme - akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját festeni, göndöríteni.

SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS (Klaudia)

A minőségi szempilla -hosszabbítás első lépése az anyag kiválasztása és megismerése. Az olyan termékeké melyek hipoallergén és orvosilag ellenőrzöttek ,mint az Xtreme Lashes ,ezért esett erre a termékcsaládra a választásom.

Az Xtreme Lashes applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó, mely allergiás vendégek számára is biztonságos és tesztelt.

• Termékeik a legmagasabb minőségűek és színvonalúak.

Az Xtreme Lashes kínálja a legtöbb szalonexkluzív terméket, melyek megkönnyítik az otthoni ápolást, sminkelést, így szempillája még tartósabbá válik.

• Az Xtreme Lashes applikáció során akár 200-250 szempillát is fel tudunk helyezni a szempárra, de alapkövetelmény a 140 pilla. Ezt csak az Xtreme Lashes garantálja

1D CLASSIC SZEMPILLA

• Természetes hatás

• A folyamat kb. 120 percet vesz igénybe.

2D SZEMPILLA

• Egy szempillára két szál műszempilla kerül

• A folyamat kb. 140 percet vesz igénybe.

3D, 4D VOLUME SZETTt

• Amikor egy szál saját szempillára három vagy négy szál kerül felhelyezésre a saját szempilla erősségétől függően. (legyező formában)

• A folyamat kb. 160 percet vesz igénybe.

állatbarát alakformálás

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Eddig, leghűbb társad könyörgő tekintete tartott vissza attól, hogy őt magára hagyva legyen egy kis "ÉNIDŐD"?! Ez már nem akadály! Hozd magaddal! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is.

alakformálás ingyenes parkoló

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ha eldöntötted, hogy nálunk veszed fel a harcot a zsírsejtekkel szemben, akkor nem kell parkolóhely keresgélésével töltened az időd, mivel szalonunk saját parkolóval rendelkezik! Így lehetőséged van elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt (szigorúan cukormenteset), mielőtt a kavitációs zsirbontás, vagy a rádiófrekvenciás kezelés elkezdődik.

alakformálás kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, a naracsbőr leküzdésére – amiben a rádiófrekvenciás kezelés lesz a legjobb barátod – , akkor sem kell izgulnod, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsra zárt vasajtó mögött – megóvjuk szemed fényét!