SZEMPILLA KEZELÉSEK

1D - 3D szempilla-építés | szempilla lifting
a 11. kerület és a 22. kerület határán

SZEMPILLA-ÉPÍTÉS

Szempilla-építés: Szálas műszempilla-építés 1D-3D-ig képzett, gyakorlott szempillaépítőtől. A D-k számát az határozza meg, hogy egy saját szempillára hány műszempilla kerül felrakásra. Könnyített műszálakkal dolgozunk, ami nem terheli meg a saját szempillát. Ideális hosszúság a saját pilla hossza, illetve 1-2 mérettel hosszabb. A szempilla építést követően a pillákat 24/48 órát nem érheti víz, gőz, pára.

SZEMPILLA LIFTING

A szemhéjra közvetlenül a pillák tövébe egy speciális szilikon padot illesztünk, majd a szempillák hosszúságától függően választhatunk S, M, L méretek közül. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz. Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk. Szempilla liftinget annak ajánljuk, - aki nem szeretne műszempillát viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne - aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme - akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját festeni, göndöríteni.

állatbarát alakformálás

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Eddig, leghűbb társad könyörgő tekintete tartott vissza attól, hogy őt magára hagyva legyen egy kis "ÉNIDŐD"?! Ez már nem akadály! Hozd magaddal! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is.

alakformálás ingyenes parkoló

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ha eldöntötted, hogy nálunk veszed fel a harcot a zsírsejtekkel szemben, akkor nem kell parkolóhely keresgélésével töltened az időd, mivel szalonunk saját parkolóval rendelkezik! Így lehetőséged van elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt (szigorúan cukormenteset), mielőtt a kavitációs zsirbontás, vagy a rádiófrekvenciás kezelés elkezdődik.

alakformálás kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, a naracsbőr leküzdésére – amiben a rádiófrekvenciás kezelés lesz a legjobb barátod – , akkor sem kell izgulnod, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsra zárt vasajtó mögött – megóvjuk szemed fényét!