A festett haj "átka"!

A mai világban már szinte minden nő festi/festeti a haját. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen mi Nők szeretjük a szépet, az újat, szeretjük a változatosságot, hiszen az gyönyörködtet minket!
Viszont sajnos rengetegen futottatok már bele az otthoni hajfestés nem túl kellemes következményeibe, vagy ami talán még roszabb: egy rossz fodrász kezei alá ültetek be egyszer, vagy inkább többször. A végeredmény mindkét esetben ugyanaz! Dráma! Kétségbeesés! Tönkrement haj, kidobott pénz, önbizalomhiány és a félelem, hogy a hajunk már sosem lesz a régi.

A válaszunk: VAN MEGOLDÁS!
Csodát persze mi sem tudunk tenni, de az Eclectica hair & beauty elhivatott, kreatív, elszánt, sokat látott, tapasztalt "aranykezű" fodrászai a #JOICO LumiShine festékeivel/színezőivel és a 4 lépéses hajszerkezetújjápítőjének segítségével színkorrekciót, illetve hajregenerálást tudnak végezni szinte bármilyen hajon, azon vendégek számára, akik elégedetlenek hajszínükkel, vagy hajuk állagával, aminek az eredménye egy keratinnal újjáépített egészséges haj, tökéletes hajszínnel!

joico, hajápolás

  • | eddig 1203 ember olvasta |