Száraz, kezelhetetlen a hajad? Van megoldás!

A száraz, kezelhetetlen haj az egyik leggyakoribb a mindennapos problémák közül. Különösen a vastagszálú, göndör haj hajlamos erre, de időszakosan, vagy a környezeti hatások miatt, szinte majdnem minden embernél előfordulhat. Ennek kiváltó oka, hogy a hajszerkezet hidrolipid rétege megsérül, így nem óvja meg a haj nedvességtartalmát. A haj szárazzá, kezelhetetlenné válik.
A JOICO szabadalma a száraz haj problémájára, a Hydramine Sea Complex TM kifejlesztése volt. Ez a komplex hatóanyag található a Moisture Recovery termékcsaládban, mely tökéletesen kezeli és karbantartja a vízhiányos hajtípust. A Moisture Recovery vízkedvelő formulái mélyrehatóan csillapítják a száraz, dehidratált haj érzését azonnal és megakadályozzák a későbbi dehidratált állapotot is.

Hydramine Sea Complex TM hatóanyagai

-növényi és tengeri aminosavak

-a leggazdagabb és legtáplálóbb növényi vajakkal és olajokkal

-tengeri hínár kivonat

-barna alga

Ezek együttesen helyrehozzák és megakadályozzák a hidrolipid gát sérüléseit. Így szüntetve meg a hajszárazság problémáját. A Moisture Recovery termékcsalád használata új életet lehel a száraz, elgyötört hajba. Rendszeres alkalmazásával 55%-ban csökkenti a töredezést.

A termékcsalád megvásárolható az Eclectica hair & beauty-ban!

joico, hajápolás

  • | eddig 1424 ember olvasta |