BLONDE LIFE – minden szőke álma

A BLONDE LIFE egy intenzíven tápláló termékcsalád a kényes szőke, szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére.

A csúcsminőségű arginin, egzotikus Monoi és Tamanu olajok keveréke a Bio Advanced Peptide Complex hajújraépítő erejével karöltve biztosítja álmaid szőke hajkoronáját és véd a környezeti károsodás, UV sugarak ellen is.

Ragyogó szőke rituálé Tipp:

Használd festett vagy természetes szőke hajadra a Blonde Life sampont hajmosáskor.

1. Masszírozd át vele jól a hajad, majd alaposan öblítsd le!
2.Törölközőszáraz hajon, vidd fel a hajhosszodra a Blonde Life kondícionálót 2-3 percre, vagy heti egyszer a Blonde Life maszkot 5 percre.
3. Alapos öblítés és törölközőhasználat után fújd be a teljes hajhosszodat az 5in1 csodasprayvel, mellyel könnyebb lesz kifésülni a hajad, mely így még hidratáltabb, ragyogóbb lesz. Nem kell aggódnod a hajszárító és hőformázók káros hatásától sem, hiszen maximális hővédelmet biztosít.

A Blonde Life 5in1 csodaspray

-UVA/UVB sugárzás elleni védelmet biztosít, megőrizve ez által a hajszín élénkségét a nem kívánt fakulástól és károsodástól
-Hővédelmet biztosít, 232°C fokig védi a hajat a hőformázó eszközök használata során keletkező magas hőtől
-Hidratálja és könnyen kezelhetővé teszi a hajat
-Erősíti a hajszálakat és növeli azok rugalmasságát, csökkentve a szálkásodást
-Ragyogóan magas fényt biztosít a hajnak, mely így puhább tapintású és élettel telibb lesz

Blonde Life sampon

Nincs is jobb program, mint egy kis kényeztetés a szőkeségednek. Különösen, ha ezen élmény gyengéden megtisztítja és kiemeli hajad ragyogását. Innovatív, szulfátmentes, ragyogást elősegítő luxus hajmosás élményben lesz részed, mely kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat, helyreállítja a haj optimális pH-értékét, elűzi a rezes és egyéb elszíneződést okozó lerakódásokat, és ínycsiklandozóan habzik. Öblítés után a fésű könnyedén és puhán siklik a nedves hajban, rugalmas, fényes végeredményt biztosítva. Kell ennél jobb énidő program?
Tökéletes választás: Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt, vagy extra szőke hajhoz. Célzottan kifejlesztve.

Blonde Life kondícionáló

Felejtsd el azokat a sűrű, túlságosan nehéz hidratáló balzsamokat, amelyeket a szőkített hajra ajánlanak a piacon. Bemutatjuk a Ragyogó szőke Kondícionálót, melyben egyesül egy krém könnyedsége és egy mélyen tápláló szérum ereje, mely azonnal életre kelti a szőke hajszerkezetet és színt anélkül, hogy a legkisebb mértékben is elnehezítené. A hajszálak egy csiszolt brilliáns ragyogásában és pezsgő fényben fürdenek majd a Ragyogó szőke Sampon és Kondícionáló használata után.
Tökéletes választás: Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt, vagy extra szőke hajhoz. Célzottan kifejlesztve.

Blonde Life maszk

A maszk általában elrejt valamit… de az nem a csodás szőke hajad lesz. Mindössze néhány perc alatt megtapasztalhatod a Ragyogó szőke Maszk hatékonyságát. Egy gyors kezelés után hajad fantasztikusan hidratált és puha lesz, miközben a termékben lévő különleges formulák semlegesítik a fakulásért és sárgulásért felelős kémiai anyagokat, visszaadva hajad igazi szőkeségét. Mondj búcsút a zsíros hatású, elnehezült hajnak, és köszöntsd a kristálytiszta tökéletesség korszakát, ahol a hajszíned lesz a legszebb ékszered.
Tökéletes választás: Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt, vagy extra szőke hajhoz. Célzottan kifejlesztve.

A termékcsalád megvásárolható az Eclectica Hair & Beauty Szépségszalonban! 

Érdeklődni lehet a +36 70 419 23 63-as telefonszámon!

joico, hajápolás, szőke haj

  • | eddig 1741 ember olvasta |