• Kezdőlap
  • blog
  • Mit kell tudnod a JOICO LUMISHINE hajfestékekről?

Mit kell tudnod a JOICO LUMISHINE hajfestékekről?

A LumiShine a JOICO Laboratórium legmodernebb fejlesztése.

Soha nem látott fényes és ragyogó hajszínek és kiváló hajállapot.

Ha tökéletes hajszínre és tartósságra vágysz, az Eclectica Hair & Beauty-ban a helyed!

És hogy mitől is ilyen különleges?
A hajszálak DNS kutatásának eredménye, hogy már tudjuk a hajat felépítő 19 db aminosav egyike, az Arginin ha önmagában nézzük lúgos pH értékű. Ez azt jelenti, hogy ha ebből a hatóanyagból sokat teszünk egy hajfestékbe az képes csökkenteni a hajfestésnél elengedhetetlen ammónia szintet, lévén, hogy gyakorlatilag nagy mértékben helyettesíthető vele.

Mit tud még az Arginin?
Egy fantasztikus szállító, mivel a hajszál alapvető része így képes arra, hogy szállítóként a hajszálak mélyére juttassa a hajfestő pigmenteket. S ott, mivel a hajjal azonos anyag bele is épül a hajszál szerkezetébe és erősíti azt. Ezt a sok jó tulajdonságot tartalmazza az ArgiPlex Complex, melynek köszönhetően a hajszínek életre kelnek a hajakon.
De ez még nem minden! A JOICO szabadalmaztatott Quadramin Complex-e tökéletesen kiegészíti az Arginin jótékony tulajdonságait és festés közben erősíti a hajszál szerkezetét, így a pigmentek még tartósabban a hajszálakban maradnak. Végezetül pedig a LumiShine szolgáltatásainál először élvezheted a Conditioning Complexet, ami a LumiShine festékek lemosását követően a K-Pak Color Therapy Shampoo és Conditioner-rel szimbiózisban fejti ki jótékony hatását.

joico, hajápolás, lumishine, hajfestés

  • | eddig 2126 ember olvasta |