Mi az a rozácea és miért fontos a kezelése?

rozácea bőrpír borvirág

A rozácea (borvirág, bőrpír, hajszálér tágulat) egy gyakori gyulladásos bőrbetegség, mely főleg az arc központi részén alakul ki. Általában a harmincas életévekben kezdődik, de bármely életkorban előfordulhat. Leginkább a nők érintettek benne, viszont a rozácea súlyos formája a férfiakra jellemző, s a világos bőrszínűeknél sokkal gyakoribb az előfordulása.

A betegség oka sajnos a mai napig nem tisztázott. Kiválthatják különböző környezeti tényezők, s lehet örökletes is. A betegség sokán a bőr textúrája durva lesz, a pórusok egyre jobban kitágulnak, a bőr felszíne pedig egyenetlen megjelenésűvé válik. Bár magát a krónikus bőrállapotot nem tudjuk megszüntetni, a helyzet mégsem reménytelen.
A Vagheggi Emozioni termékei kimondottan az érzékeny, kis tűrőképességű, rozáceára hajlamos bőrre lettek kifejlesztve. Ez a terméksor azért született, hogy visszaállítsa a rendkívül érzékeny, stresszes, gyulladt bőrt a legoptimálisabb állapotába. Csökkenti a bőrpírt, védi a hajszálérrendszert, sebgyógyító, frissítő és tápláló hatása is van.
Ezt a kezelést azoknak a Hölgyeknek/Uraknak ajánljuk, akik hatékonyan szeretnének szembeszállni a bőrpírrel.

kozmetika, arcápolás, vagheggi, rosacea, bőrpír, rozácea, hajszálér tágulat

  • | eddig 1654 ember olvasta |