39.900.- forint

microblading | szálazott szemöldök tetoválás

Microblading, szálazott szemöldök tetoválás...

...vagy más néven embroidery szemöldök formázás egy forradalmian új technika a tetoválások körében. Igaz, ősidők óta alkalmazzák a pengével – mikrotűkkel – készített manuális tetoválást, de napjainkban újraértelmezést kapott. Keletről származik ez a kezelési metódus, ami miatt japán, vagy késes eljárásnak is hívják. A végeredmény olyannyira természetes, hogy szabad szemmel nehezen tudjuk megkülönböztetni a vékony, mikrotűkkel a bőrbe tetovált vagy „karcolt” szálakat a saját szálainktól. Természetessége abban rejlik, hogy különböző szálrendezési forma áll rendelkezésre, amit a vendég szemöldökének egyedi szálirányához lehet igazítani, kiegészíteni, dúsítani, ezért nevezik szálazott szemöldök tetoválásnak. Ezen kívül a pigmentek rendkívül széles választéka segít, hogy a legtermészetesebb színhatást érjük el. Kézi technikával, manuálisan készül a formázás, így a végeredmény elsődlegesen a tetoválást végző személy kézügyességétől, ízlésétől, profizmusától, rutinjától, egyedi formatervezési technikájától és kivitelezésétől függ. Egész Európát meghódította az eljárás, így Magyarországon is növekszik a népszerűsége, illetve azoknak a száma, akik készítik.

amit a tetoválásról tudnod kell...

A microblading szemöldöktetoválás elkészítése kb. 2-3 órát vesz igénybe. Tartóssága: 1-1,5 év, extrém esetben 6-24 hónap, az ára 39.900.- forint, mely tartalmazza az egyszeri korrekció díját is. A microblading tetoválás fájdalommentes, vagy csak enyhe fájdalomérzettel jár, mely a speciális érzéstelenítőknek köszönhető. Egyénileg változik, hogy a festékanyag mennyire tartósan épül be a bőrbe és milyen lesz a végső színe. Minél vékonyabbak a szálak, annál természetesebb hatású a tetoválás, szinte hiper realisztikus. A microblading technikánál az epidermiszbe, a hámréteg legalsó sejtsoráig – a bazális rétegig – juttatjuk be a pigmentet, ami magyarázatot ad a kevésbé tartós jellegére a többi tetoválási technikához képest. Az előnye, hogy évről évre mind formájában, mint színében változtathatunk a szemöldökünkön, attól függően, hogy éppen mit diktál az aktuális trend, illetve hogyan formálódott az ízlésünk. Ezért ezt az eljárást kifejezetten azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik ultra természetes hatást szeretnének elérni és ez idáig a tetoválást semmilyen formában nem fogadták el.

kezelés előtt:

 • tilos az alkohol és a drog használata
 • az előző napon a tetoválás előtt ne kávézzunk kerüljük az aszpirint, a fájdalomcsillapítókat, és bármilyen koffeintartalmú italokat
 • a tetoválás előtt 72 órával tilos ibupropen tartalmú gyógyszerek szedése (pl. Advil, Algoflex, Dolgit, Ibustar, Melfen, Nurofen,Rinathiol stb)
 • egy héttel már ne vegyünk részt különböző kozmetikai kezeléseken
 • egy héttel előtte mellőzük a szoláriumot érdemes frissen mosott hajjal érkezni, mert 3 napig nem érheti víz a tetovált felületet
 • 72 órával előtte hagyjuk el a következő kiegészítőket: E-vitamin, B6-vitamin, Omega 3, Gingko biloba, orbáncfű, ligetszépe olaj, niacin - mivel befolyásolja a véralvadást és az érzéstelenítő hatékonyságát csökkenheti

kezelés után:

 • a kezelés után bőrpír és bőrduzzanat is kialakulhat
 • a tetoválás utáni varrképződés miatt, a szálak vastagabbnak és sötétebbnek tűnnek
 • a tetovált felülethez, csak tiszta kézzel nyúlj
 • a kezelést követő 14 napban kerüld a vízpartot, valamint a szauna, gőzfürdő használatát
 • A ulrtaviola sugárzás káros hatásainak (korai kopás, halványodás, színmódosulás, szürkülés) elkerülésének érdekében, néhány hétig fokozotan védd szemöldöködet - lehetőleg használj 50 faktoros napvédő krémet.
 • dörzsöléstől, kaparástól illetve a mechanikai behatásoktól a pigmentek kimozdulhatnak a helyükről, ezért TILOS
 • a var leeséséig a tetovált felületet lehetőleg ne érje víz, ügyelj rá, hogy a tetoválást ne áztasd fel . Az esetlegesen rákerült nedvességet finoman itasd fel.
 • a pigmentek a beavetkozást követő 3-4. hétben érik el végleges árnyalatukat, ami - pigment választástól függően - 10-40%-kal is halványabb lehet
 • a kezelés utáni 30 napban, TILOS a kozmetikai szemöldök festés
 • tetoválás napján a legvékonyabbak a szálak
 • 2-5. a var miatt, sötétebbnek és vastagabbnak tűnnek a szálak
 • 6-7. napon hámló réteg megjelenése.
 • a haloványnak tűnő pigment a gyógyulási folyamat természetes velejárója. A szín, napról-napra erősödik vissza, a bőrfelület vékonyodásával
 • A pigmentek teljes beépülése, a végleges szín, valamint a végleges árnyalat elérése 2-4 hétig is eltarthat
microblading szálazott szemöldök kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, akkor is teljes nyugalomban lehetsz miközben készül a szállazott szemöldököd tetoválásod, mivel – a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsra zárt vasajtó mögött, megóvjuk szemed fényét!

microblading ingyenes parkoló

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Szépségszalonunk saját parkolóval rendelkezik, így biztosan nem kell azon aggódnod, hogy mikor is jár le a parkolóóra miközben zajlik a microblading tetoválás! A – máshol – parkolóhely keresgélésével töltött időt, nálunk kihasználhatod, hogy elfogyassz egy kávét, teát, vagy üditőt, mielőtt nekiálltok a tetoválásnak.

állatbarát microblading

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Aki ismeri szalonunkat és a benne dolgozó állatbarát csapatot, az egy pillanatig sem csodálkozik azon, hogy nálunk minden négylábú, szívesen látott vendég! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is. Ha igény van rá akkor, a világ legjámborabb és legjátékosabb boxeréhez is csatlakozhat! Így biztosan kíbírja amíg elkészül a szemöldök tetoválás!