joico hajszerkezet javítás

JOICO 4 lépéses hajszerkezet újjáépítés

TAPASZTALD MEG A JOICO TELJES HAJMEGÚJÍTÁS EREJÉT, AZ ECLECTICA HAIR & BEAUTY SZÉPSÉGSZALONBAN

A JOICO, elsőként ismerte fel a hidrolizált haj keratin proteinjének fontosságát és a hatékonyságát, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat és ez által kompatibilis a haj szerkezetével. Hajúraépítő termékcsaládján feltünteti a teljes hajregeneráláshoz feltétlenül szükséges pontos molekula méretet. Az egyedülálló – szabadalmaztatott – hatóanyagai ( Quadramine Complex és a Bio-Advanced Peptide Complex) együttes erejével kapjuk meg a semmihez sem hasonlítható hajmegújító hatást.

joico 4 lépéses hajújraépítés

A JOICO K-PAK NÉGY LÉPÉSES HAJÚJRAÉPÍTÉS ÁRA

– mosással, szárítással

rövid haj: 7.900.- forint
félhosszú haj: 9.900.-forint
hosszú haj: 11.900.- forint

A JOICO Quadramine komplex szerkezetépítő formula tartalmazza azt, a hajszál keratinját felépítő 19 aminosavat, melynek megfelelő molekula mérete (MWS 150 | 2500) lehetővé teszi, hogy a hidrolizált keratin protein a pontos helyén épüljön a hajszerkezetbe a 4 lépéses hajújraépítés folyamata alatt. A hatóanyagok megnövelt pozitív töltése lehetővé teszi, hogy még nagyobb mennyiségben tapadjon meg a haj sérült (negatív töltésű) felszínén – ez a hajszerkezet javítás. Mi is az a Bio-Advanced Peptide Complex?! A haj keratinláncát tökéletesen utánzó hatóanyag azáltal, hogy utánozza a hajban lévő pontos peptidláncot, képes újra felépíteni az elszakadt, megsérült keratinláncokat – ezt a legújabb DNS kutatások eredményei igazolják! Nemcsak, hogy újraépíti a haj szerkezetét, de egy molekuláris védelmet is létrehoz a JOICO 4 lépéses hajújraépítés hatására, a jövőbeli károsodás megelőzése érdekében! Ennek eredményeként már az első használat után is láthatóan és érezhetően megerősödik, fényesebb és egészségesebb lesz a haj.

ŐK MÁR JÁRTAK NÁLUNK
joico_1
joico_2
joico_3
joico_4
joico_5
joico_6

A hővel való formázások, a vegyszeres eljárások és a környezeti hatások, nagyban hozzájárulnak a haj roncsolódásához! Ahhoz hogy megtartsuk és/vagy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát fontos, hogy a megfelelő molekula méretben pótoljuk a hiányzó aminosavakat. A leghatékonyabb hajszerkezetépítés a JOICO K-Pak 4 lépéses hajszerkezet újraépítő családjával érhető el – csak és kizárólag ez a termék, amely tartalmazza a Joico Quadramine Complex és Bio-Advanced Peptid Complex kombinációját.

A JOICO HAJSZERKEZET ÚJJÁÉPÍTÉS LÉPÉSEI
hajszerkezet javítás

CLARIFYING SHAMPOO – MÉLYTISZTÍTÓ SAMPON

 • Mélyen tisztítja a hajszálakat.
 • Eltávolítja az olyan lerakódásokat, mint a klórt, szennyeződések, ásványi anyagok, formázó maradványok és a nem stabil pigmenteket.
 • Krémes formulája egyszerre hidratálja és tisztítja a hajat.
 • pH: 4.5 – 5.5
4 lépésés joico hajújraépítés

CUTICLE SEALER – KUTIKULLA KEZELÉS, SAVASÍTÁS

 • Csökkenti a PH értéket és visszaállítja a normál állapotra (4-5,5)
 • Semlegesíti az ammóniát a hajszál szerkezetében és ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot.
 • Könnyen kezelhetővé és kifésülhetővé teszi a hajat.
 • Fényesebbé és ápoltabbá varázsolja hajunkat.
 • pH: 2.5 – 3.5
hajszerkezet javítás

DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR - MÉLYÚJRAÉPÍTÉS

 • A legnagyobb koncentrátumban tartalmazza a Quadramine és Bio-Advenced Peptid Complex-et.
 • Valódi tömény hajújraépítés
 • Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
 • Csökkenti a töredezedettséget.
 • pH: 4.5 – 5.5
hajujraepites

INTENSE HYDRATOR – HIDRATÁLÁS

 • Visszaállítja a nedvességet a hajszálak felszínén.
 • Lezárja a kutikulát, és növeli a haj rugalmasságát.
 • pH: 3.5

microblading ingyenes parkoló

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, akkor is teljes figyelmedet a hajadnak szentelheted, mindegy meddig tart a mosás, festés, szárítás, ombre, sombre vagy balayage elkészítése, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsra zárt vasajtó mögött – bármeddig megóvjuk szemed fényét!

microblading ingyenes parkoló

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ez egy olyan budapesti fodrászat, amely saját parkolóval rendelkezik, így nem kell parkolóhely keresgélésével foglalkoznod, marad időd elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt, mielőtt nekiálltok hőn áhított frizura elkészítésének – legyen az bármi is: ombre, sombre, balayage, melír, festés, dauer, vagy csak egy mosás - szárítás!

állatbarát joico

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Aki ismeri fodrászatunkat és a benne dolgozó állatbarát fodrászokat, az egy pillanatig sem csodálkozik azon, hogy nálunk minden négylábú, szívesen látott vendég! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is. Így biztosan kíbírja amíg elkészül a trendi frizurád!