ALAKFORMÁLÁS
kavitációs zsírbontás | rádiófrekvenciás kezelés
a 11. kerület és a 22. kerület határán

KAVITÁCIÓS
ZSÍRBONTÁS

eleged van az örök koplalásból?
nincs időd állandóan edzeni?
végre jojo-effektus nélkül fogynál?
AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

kavitációs zsírbontás reádiófrekvenciás kezelés

RÁDIÓFREKVENCIÁS
KEZELÉS

bőrfeszesítés, bőrmegújítás
ránc- és narancsbőr csökkentés
sejtanyagcsere fokozás
AZONNALI HATÁS

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Ez a fajta zsírbontó eljárás biztosítja azt, hogy műtét nélkül érjük el a kívánt alakot, annak minden fájdalmas és kellemetlen mellékhatása nélkül. Elsősorban a bőr alatti (subcutan) zsír csökkentésében van szerepe, és kiváló a narancsbőr kezelésére is. Az ultrahang impulzusok 5 cm mélységben képesek lehatolni a zsírszövetben. Ezek a berendezés által generált ultrahang impulzusok a zsírsejtekben buborékokat hoznak létre, melyek ütközése, szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amely hatására a zsírsejtek szétesnek. A nyirokrendszer segítségével a zsírbontás alatt folyékonnyá vált zsír és az egyéb bomlástermékek a májba jutnak, ahol azok lebontásra kerülnek, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Az anyagcsere folyamatok javításához ajánlott a napi 2,5-3 liter folyadékfogyasztás. A kezelés különösen hatékony, ha csökkentjük a napi szénhidrátbevitelt.

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

Ez a fajta zsírbontás sok problémára hatékony segítséget nyújt. Egy kezelésben kínál bőrfeszesítést, cellulitkezelést, fiatalítást és zsírcsökkentést. Elsősorban az ún. viszcerális (zsigeri) zsír csökkentésére alkalmazzuk, mely a legnehezebben eltűntethető zsírfajta. Hatását egyszerre kétféleképpen is kifejti. Egyrészt a mélyebb rétegekben levő zsírsejtek melegítésével, a zsíranyagcsere fokozásával, kisebbé válnak a zsírsejtek, vagyis fogyásra készteti őket. Másrészt pedig a felszíni rétegekben elősegíti a kollagén termelődését, ezáltal a bőr feszesebbé válik. Igénybe vehető önálló kezelésként is, melynek célja inkább a bőr feszesítése semmint a zsírbontás. Amennyiben a cél a zsírbontás, úgy együtt alkalmazzuk az ultrahangos zsírcsökkentő eljárással és a nyomásterápiával. Próbáld ki a 11. kerület és a 22. kerület határán lévő szépségszalonunkban!

állatbarát alakformálás

MAGÁNYOS NÉLKÜLED – HOZD

Eddig, leghűbb társad könyörgő tekintete tartott vissza attól, hogy őt magára hagyva legyen egy kis "ÉNIDŐD"?! Ez már nem akadály! Hozd magaddal! Lehet bent, de lehet akár a 300 négyzetméteres elkerített kertben is.

alakformálás ingyenes parkoló

PARKOLÁS – NEM PROBLÉMA

Ha eldöntötted, hogy nálunk veszed fel a harcot a zsírsejtekkel szemben, akkor nem kell parkolóhely keresgélésével töltened az időd, mivel szalonunk saját parkolóval rendelkezik! Így lehetőséged van elfogyasztani egy kávét, teát, vagy üditőt (szigorúan cukormenteset), mielőtt a kavitációs zsirbontás, vagy a rádiófrekvenciás kezelés elkezdődik.

alakformálás kerékpárral

GYERE BRINGÁVAL – VAN HOVÁ TENNI

Ha bringával jössz, a naracsbőr leküzdésére – amiben a rádiófrekvenciás kezelés lesz a legjobb barátod – , akkor sem kell izgulnod, mivel, a külön erre a célra kialakított helyen – kulcsra zárt vasajtó mögött – megóvjuk szemed fényét!